Behandlingar

Ta en titt på vårt imponerande utbud av behandlingar som utformats för att framhäva din unika skönhet och ge dig en oförglömlig upplevelse:Första besöket hos oss?

Boka en konsultation  online eller fysisk möte minst 48 timmar innan ditt besök.

(obligatorisk innan fillers och kosmetisk tatuering för klienter som har behandlade ögonbryn, läpptatuering eller eyeliner sen tidigare)

Boka din behandling

Läs om din behandling och Följ instruktionerna nogranna  innan din behandling. Eftervård instruktionerna får du på plats av vår certifierade personal.

Kom till ditt besök 5-10 minuter innan din behandlingstid.

(Kort Konsultation ingår alltid i samband med behandlingen.). 

Varmt Välkomna

Konsultation online (kostnadsfri)

Konsultation fysisk 

300kr

Check up & fotografering (kostnadsfri)

Genom att kombinera toppmodern teknik med beprövade tekniker, ger vi eleganta och avkopplande miljö en vitaliserande upplevelse som säkerställer att du lämnar dig utvilad och föryngrad.

Recensioner

Jag fick mina ögonbryn gjorda av IM  för 2 år sedan och är så tacksam att jag gjorde det! En sådan fantastisk upplevelse och verkligen livsförändrande, om du funderar på att gå till Angel Naturel Sweden  för att få dina ögonbryn microbladed, GÖR DET!

Fantastisk upplevelse! Så tacksam att jag hittade IM. Jag var nyligen en Microblading-patient på ett annat ställe och ringde henne när jag var redo för något annat! Hon har det nyaste, senaste och bästa med puderbryn och nämnde till och med att det med största sannolikhet kommer att hålla mycket längre än microblading!
Mina bryn ser fantastiska ut och jag är så exalterad över dem!!

Fantastiskt jobb och fantastisk upplevelse! Hon gör ett bra jobb med att förklara processen noggrant och jag är så tacksam att jag hittade henne!Vilka behandlingar jag gjorde här:

-Ögonbryn

-Permanent hårborttagning med laser

-Ansiktsföryngring med fraxel co2 laser

-Plasma pen

NyhetsbrevPrenumerera på våra nyhetsbrev – vi håller dig uppdaterad

 
 
 
 

Folj oss på Instagram