Body

sculting & Buttlift


Fettfrysning Dubbelhaka

´


Fettfrysning kropp ett områdeEms sculpting mageEms sculpting rumpaButtlift med vacuum


Fettfrysning


Coolsculpting fettfrysning är en permanent fettreducerande behandling om du letar efter subtila förbättringar av ditt utseende. Om du vill konturera och skulptera din kropp till din idealiska form och proportioner kommer du att bli exalterad av de möjligheter som Coolsculpting erbjuder.


CoolSculpting Double Chin
Fat Freezing CoolSculpting-behandlingar kan utföras samma dag som din konsultation, med synliga resultat från första behandlingen. Det kan riktas mot envis dubbelhakfett eller för att effektivisera din profil. CoolSculpting fungerar genom att frysa de utvalda fettcellerna utan att påverka den omgivande vävnaden.

CoolSculpting™ är ett utmärkt val för icke-kirurgisk dubbelhakreduktion. Fettfrysning minskar fettcellerna under hakan med 20 till 25 %, med CoolMini™ av CoolSculpting®. Detta kommer att förbättra hudens slapphet och omforma käklinjen. För hudslapphet rekommenderar vi RF Hudföryngring som en kombination 4 veckor efter behandlingen för att strama upp och konturera saltlösningen. För den som söker definition kring käklinjen är CoolSculpting i kombination med Jawline filler eller icke-invasiv behandling genom att använda RF Hudföryngring en fantastisk duo för att få önskat resultat.


Hur fungerar Coolsculpting?

Förberedelse
Konsultationer sker i en avkopplande atmosfär med din Coolsculpting-utövare. Din Coolsculpting-utövare kommer att ta sig tid att diskutera ett holistiskt förhållningssätt till dina mål för att omforma din kropp.

Tillsammans kommer du att titta på hela din kropp från olika vinklar och sedan fokusera på specifika områden där du vill ta bort fett. Din utövare kommer att gå igenom vad du kan förvänta dig under dagen och tala om dig genom processen steg för steg. Du kommer också att få se före- och efterbilder och diskutera finansieringsmöjligheter vid behov.


Behandling
Under en Coolsculpting-session kan du luta dig tillbaka och koppla av medan kylapplikatorerna går till jobbet och fryser och förstör dina fettceller. För att komma igång använder dynorna en försiktig sugrörelse för att fästa på dig och du kan känna ett ögonblicks milda obehag, men den milda sug- och kylkänslan kommer så småningom att försvinna.


Efterbehandling
Uppföljningsbehandling och konsultation:
Vid din konsultation kommer vi att gå igenom dina önskade mål och behandlingsplan. Sedan vid din första behandling kommer ditt foto att tas och dokumenteras för att spåra din fettminskningsresa och säkerställa att du får önskat resultat.

Det andra fotografiet kommer att tas 6 veckor efter behandlingen; i detta skede kan du ha en andra session om du vill. Ditt sista möte består efter 12 veckor där dina bilder och vikt tas för sista gången för att ge dig en spektakulär före och efter.


MSculpt + e - Revolutionerande EMS-teknik
Msculpt + är 3 gånger kraftfullare än konkurrenterna på marknaden, vilket dramatiskt ökar musklerna och minskar fettet på bara fyra sessioner.

Skulptera din väg till en tonad kroppsbyggnad

Msculpt+ erbjuder ett innovativt och icke-invasivt tillvägagångssätt för kroppsskulptur, som kombinerar kraften från elektromagnetisk energi och HIFEM-teknik. Genom att utlösa intensiva muskelsammandragningar och fettminskning samtidigt, ger denna behandling individer förbättrad muskeldefinition, fettminskning och förbättrade kroppskonturer.

Under en M sculpt + session ligger patienterna bekvämt när applikatorerna placeras på målområdena. Behandlingen varar vanligtvis cirka 30 minuter, under vilken intensiva muskelsammandragningar induceras. Många individer beskriver känslan som en djup muskelsammandragning i kombination med värme. Resultaten motsvarar att göra 20 000 knäböj eller crunches på bara en halvtimme. Beroende på individuella mål och behandlingsplaner kan flera sessioner rekommenderas för optimala resultat, vanligtvis med några dagars mellanrum.Vacuum Buttlift

Under & Efter – Msculpt +


Efter att ha upplevt den transformativa body sculpting-behandlingen rapporterar patienterna vanligtvis en blandning av positiva känslor och fysiska förnimmelser. Under dagarna efter proceduren beskriver många individer en känsla av stärkelse och prestation när de börjar märka subtila men lovande förändringar i kroppens konturer. Den innovativa teknikens dubbelverkande tillvägagångssätt, som kombinerar elektromagnetiska pulser och radiofrekvensenergi, leder ofta till en känsla av muskelengagemang och fasthet, liknande efterdyningarna av ett intensivt träningspass.

Även om vissa patienter kan uppleva mild muskelömhet, liknande vad man kan känna efter träning, är denna känsla ofta en lugnande indikator på behandlingens effekt. Som med alla ingrepp kan det uppstå tillfälliga obehag under själva behandlingen eller en minimal risk för mindre svullnad eller rodnad på appliceringsstället.


Vacuum Buttlift


Vad är Butt Cupping?
Butt Vacuum Therapy är en del av vår Vacuum Therapy-procedur som hjälper dig att få den där speciella BBL-looken utan att gå under kniven. Rumpvakuumterapi innebär användning av sugkoppar för att förbättra storleken och formen på skinkorna. Det är en icke-kirurgisk bbl till procedurer som implantat eller fettöverföringar. Terapin fungerar genom att stimulera blodflödet, kollagenproduktionen och den naturliga tillväxten av fettvävnad i målområdet.

Till skillnad från traditionella kirurgiska metoder erbjuder denna procedur en mer subtil metod för att uppnå önskat resultat.


Fördelarna med rumpvakuumterapi
Naturliga resultat

En av de betydande fördelarna med detta förfarande är det naturliga utseendet det ger. Den gradvisa förbättringen möjliggör subtila förändringar, återställer hudens elasticitet och minskar subtila hängighet eller "apelsinskal" hud som är synliga runt låren och sätena, vilket gör den perfekt för just höftdopp.


Till skillnad från operationer som kräver snitt, är rumpvakuumterapi en icke-invasiv procedur. Det eliminerar behovet av anestesi och minskar riskerna i samband med kirurgiska ingrepp.

Minimal återhämtningstid

Med minimal stilleståndstid kan individer återuppta sina vanliga aktiviteter strax efter sessionen. Denna aspekt tilltalar dem med fullspäckade scheman som söker förbättringar utan långa återhämtningsperioder.


Vacuum buttlift

Vad våra kunder säger:


"Jag har aldrig känt mig mer säker på min egen hud! Vakuumterapi med Ilknur var en förändring för mig. Jag hade alltid varit självmedveten om mina lår och höfter, men efter bara några sessioner märkte jag en betydande skillnad i form och ton på min kropp.Ilknur var otroligt professionell och snäll och fick mig att känna mig bekväm under hela processen. Jag rekommenderar varmt vakuumterapi Hos Angel Naturel Sweden till alla som vill förbättra sina kroppskonturer


Amanda Jill Klient


”Jag har alltid kämpat med envis fett på mage och rygg, men efter bara några sessioner av vakuumterapi med Ilknur är jag förvånad över resultatet. Jag har inte bara tappat centimeter i dessa områden, utan min hud är också slätare och mer tonad. Ilknur var alltid tillgänglig för att svara på alla frågor jag hade och såg till att jag var bekväm under hela processen. Jag kunde inte vara nöjdare med resultaten, och jag rekommenderar varmt vakuumterapi hos Angel naturel Sweden till alla som vill förbättra sina kroppskonturer.


Andrew Klient

Du kanske också gillar...