Hollywood carbon laser peeling

Hollywood Carbon laser Peeling har flera fördelar, inklusive minskning av porstorlek, förbättring av hudens elasticitet, jämnare hudton och textur, reducering av fina linjer och förbättring av akneärr. Dessutom ger en omedelbar lyster och fräschhet åt huden.

laser

Hollywood carbon laser peeling


Populär bland kändisar som Kim Kardashian, Angelina Jolie och Jennifer Aniston, såväl som våra underbara kunder, Carbon Peel är en tvådelad behandling som omedelbart minskar hudproblem som akne, bacne och pigmentering, och lämnar huden synligt ljusare, klarare och lenare.

Döpt till "The Hollywood Peel" på grund av dess omedelbara positiva effekter utan någon stilleståndstid eller obehag som ett resultat, används den nu av många kändisar precis innan ett röda mattan-evenemang!

carbonpeeling

Boka Tid

Kolpeeling eller hollywood carbon laser peeling är en av de mest effektiva kosmetiska behandlingarna för att exfoliera döda hudceller och aktivera hudföryngring.

Kombinerar verkan av det intensiva laserljuset och fotoföryngring. Under behandlingen tar kolet, som tränger djupt in i hudlagren, bort döda hudceller och överskott av talg.

Regelbunden behandling främjar regenerering av kollagen för att förbättra hudens elasticitet, exfolierar det övre hudlagret, tar bort porerna och förbättrar hudens struktur och färg.


Hollywood Carbon laser peeling

1700 kr 


Hollywood Carbon Laser Peeling Ansikte

Förebetala 3 behandlingar 1500:- per behandling

Förbetala 6 behandlingar 1200:- per behandling

1.

Rengör huden på djupet
– Minskar akneärrbildning
– Stramar och minskar porstorleken
– Omedelbar jämnhet
– Minskar fina linjer och rynkor
– Lyser upp och förbättrar hudtonen
– Stimulerar nya collage och elastinproduktion
– viktigaste av allt kräver INGEN ÅTERHÄMTNINGSTID!


2.

Carbon Laser Facial Peel är mycket fördelaktigt för personer med fet hud, pormaskar, förstorade porer, matt hud och akne i ansiktet eller på kroppen. Det är också ett utmärkt sätt att exfoliera och fräscha upp din hud, ger en omedelbar lyster och lämnar huden mjukare, slätare och fastare med minskade fina linjer och rynkor.


3.

Det fungerar genom att applicera ett lager av flytande kol på huden, där det tränger djupt in i porerna. Laserljus är starkt attraherad av kolpartiklarna. När lasern förs över området förstör den kolet och tar med sig döda hudceller, föroreningar och olja.


Hur är eftervård för en hollywood carbon laser peeling?


Här är några do's and don'ts för laser carbon peeling eftervård:

Behandla din hud försiktigt efter att ha fått en kolpeeling med laser genom att fortsätta att återfukta dagligen. Det är normalt att se några flagningar eller uppleva torrhet i några dagar, Använd solkräm regelbundet med minst SPF 30+ i flera dagar efter behandlingen. Använd inga produkter som innehåller retinol under minst fem dagar efter behandlingen. Exfoliera inte eller använd inte slipande eller invasiva hudbehandlingar under minst en vecka. Om du har fet hud, använd produkter utformade för att bekämpa akne för att bibehålla optimala resultat. Använd produkter som innehåller kollagen, kollagentillskott eller följ en kollagenförstärkande diet om du har fotoåldrad hud eller fina linjer.


Hur effektiv är en carbon peeling med laser?


Laserkolpeeling är vanligtvis mycket effektiv för att förbättra utseendet på fet hud och stora porer. Om du har svår akne eller akneärr kan det ta flera behandlingar innan du ser fullt resultat. Fina linjer och rynkor bör också minskas synbart efter en eller flera behandlingar. I en fallstudie fick en ung kvinna med svår pustulös, cystisk akne, fick sex peelings behandlingar med två veckors mellanrum. Signifikanta förbättringar sågs vid den fjärde behandlingen. Efter den sjätte behandlingen minskade hennes akne med 90 procent. Dessa långvariga resultat var fortfarande uppenbara vid ett uppföljningsbesök två månader senare. Precis som kemisk peeling kommer laserkolpeeling inte att ge permanenta resultat. Du kan behöva pågående behandlingar för att upprätthålla fördelarna med var och en. Kolpeeling kan upprepas varannan till var tredje vecka. Denna tidsperiod möjliggör riklig regenerering av kollagen mellan behandlingarna. Allas hud är olika. Tala med din estetiker om hur många behandlingar du bör räkna med att behöva innan du börjar dra full nytta av behandlingen.


Vilka är biverkningarna av en hollywood carbon laser peeling med laser?


Förutom en lätt rodnad i huden och en stickande känsla ska det inte finnas några biverkningar efter en laserkolpeeling. Det är viktigt att få denna procedur utförd av en erfaren och licensierad professionell. Detta kommer att bidra till att säkerställa säkerheten för din hud och ögon samt ge optimala resultat.
Laserkolpeeling kan fräscha upp och förbättra hudens utseende, och de är bäst för personer med fet hud, förstorade porer och akne. Människor som har mindre rynkor och fotoåldrande kan också dra nytta av denna behandling. Laserkolpeeling är smärtfri och kräver ingen återhämtningstid. Förutom mild och tillfällig rodnad finns inga rapporterade biverkningar. 


Vad är en Carbon Peel?

Carbon Peel är en laserbehandling som är co12 pack helt smärtfri med minimal till noll stilleståndstid. Det är mycket fördelaktigt för personer med fet hud, pormaskar, förstorade porer, matt hud och akne i ansiktet eller på kroppen. Det är ett utmärkt sätt att exfoliera och fräscha upp din hud, vilket ger ett omedelbart uppfräschat utseende och lämnar huden mjukare, slätare och fastare. 


Vilka resultat får jag av Carbon Peel?

Du kommer att bli överraskad av en omedelbar ljusning av din hud direkt efter din första behandling. Din hud kommer att kännas förnyad, mjuk och len. 


Hur många Carbon Peels behöver jag för att uppnå mina önskade resultat?

Gör Carbon Peeling ont?

Det är ingen smärta med Carbon Laser Peel. Under ingreppet kan du uppleva lätt stickningar och värme på huden, vilket är normalt medan lasern drar bort det tunna lagret av kol.


Carbon Peeling rekommenderas mellan 2-3 veckor, denna tidsram tillåter regenerering av kollagen och elastin i hudvävnaden. Effektiviteten av behandlingen kommer att avgöra för individen, men en kur på 2-6 behandlingar kommer att ge överlägsna resultat. Underhållsbehandlingar efter din första kur rekommenderas.

När kommer jag att se resultat från min Carbon Peel?

Du kommer att bli överraskad av en omedelbar ljusning av din hud direkt efter din första behandling. Resultaten kommer att fortsätta utvecklas under dina efterföljande behandlingar.

Du kanske också gillar...

unsplash