Lash lift och

Brow lift

Lash Lift

Boka din Tid


Lash lift med färgning och vårdande serumBrynlaminering med henna och keratinLash lift kombo brynlaminering


Ögonfransar har en betydande påverkan på ditt utseende och kan förändra hela dynamiken i ditt ansikte. Här är några överväganden som gör en lash lift till ett attraktivt alternativ för att framhäva din naturliga skönhet:


 Lash lift förhöjer dina befintliga fransar på ett sätt som är subtilt och naturligt. Det ger en öppen och vaken look utan att lägga till konstgjorda element, vilket passar perfekt för dem som önskar ett mer avslappnat och autentiskt utseende.


Med en lash lift behöver du inte längre bekymra dig över daglig användning av fransböjare eller mascara. Den skapar en långvarig och elegant krökning, vilket gör att du sparar tid och ansträngning i din dagliga skönhetsrutin.


 En lash lift ger dig fördelen av att njuta av vackert lyfta fransar i flera veckor. Resultaten varar normalt i 6-8 veckor, vilket gör det till ett långvarigt alternativ för dem som söker konsekvent förbättring utan ständig underhåll.


Att genomgå en lash lift-behandling är helt smärtfritt. Det är en skonsam process där en professionell tekniker applicerar specialdesignade produkter för att forma och lyfta dina fransar. Detta gör det till en behaglig och avkopplande upplevelse.


En av de fördelar som kommer med lash lift är möjligheten att anpassa resultatet efter dina önskemål. Du kan diskutera dina preferenser med din tekniker för att uppnå den perfekta böjden och looken för dina ögonfransar.


Oavsett om du har korta, raka, eller böjda fransar kan en lash lift anpassas för att passa din unika ögonform och önskemål. Det är en mångsidig behandling som kan förbättra skönheten hos olika fransstrukturer.Sammanfattningsvis, en lash lift är inte bara en investering i ditt utseende utan också i bekvämlighet och långvarig skönhet. Det är ett enkelt och effektivt sätt att framhäva din naturliga elegans och göra ditt ögonområde till en framträdande och lockande funktion i ditt ansikte.

ProcessenSteg 1 – Lyft
Med alla fransar snyggt bundna appliceras sedan ett lyftbalsam som gör att strukturen och formen på dina fransar kan förändras och lyftas vid roten.

Steg 2 – Volymisera
När detta har tagits bort appliceras en volymgivande fix som försluter dina fransar till sin nya form.

Steg 3 – Nyans
En ögonfransfärgning appliceras sedan som gör fransarna mörkare.

Steg 4 – Återfukta
Slutligen appliceras ett fuktgivande serum för att ge näring åt fransarna och lätta dem från skölden, vilket avslöjar vackert friska, lyfta fransar.

Eftervård
De första 24 timmarna
Franslyft tar cirka 24 timmar att sätta sig helt på plats, så under de första 24 timmarna:

Blöt inte dina fransar.
Undvik kontakt med ånga (bastu, ansiktsångare etc.).
Bär inte mascara.
Var försiktig med dina fransar; ingen gnuggning.
Ytterligare eftervårdstips
Undvik vattenfast mascara då borttagning kan vara hård och därför kan försvaga lyftet.
Använd oljefri ögonsminkborttagare för att få färgen att hålla längre (det har dock ingen effekt på lyftet).
Regelbunden användning av ett franskonditionerande serum (t.ex. LVL Lash Lift Serum, som kan köpas på vår salong) rekommenderas för att hålla dina fransar väl närde.

BROW LIFT

Framhäv Dina Ögonbryn Med Elegans


Ögonbryn spelar en viktig roll i att definiera ansiktet och skapa en balanserad och uttrycksfull look. Brow lift, eller ögonbrynslyft, är en populär skönhetsbehandling som fokuserar på att ge ögonbrynen en lyftande och formgivande effekt. Här är några anledningar till varför du kanske överväger att göra en brow lift:


 Precis som en lash lift för ögonfransarna, ger en brow lift en lyftande effekt till dina ögonbryn. Detta skapar en mer öppen och ungdomlig look genom att öppna upp ögonområdet och ge ett lyft till hela ansiktet.


Brow lift hjälper till att definiera och forma ögonbrynen på ett sätt som passar din ansiktsstruktur och personliga preferenser. Det ger en skräddarsydd look som kan vara subtil eller mer dramatisk, beroende på dina önskemål.


Precis som med lash lift, ger en brow lift långvariga resultat. Den används ofta i kombination med färgning av ögonbryn för att förstärka resultatet och skapa ett underhållsfritt alternativ för dem som vill ha långvarig elegans.


Oavsett om du föredrar en naturlig look eller något mer markerat och definierat, kan en brow lift anpassas efter din personliga stil. Det är en flexibel behandling som passar olika smaker och preferenser.


Brow lift är en relativt smärtfri process. En professionell tekniker applicerar en speciell lösning för att forma och lyfta ögonbrynen, och hela proceduren tar vanligtvis inte mycket tid.


Ett lyft av ögonbrynen öppnar upp ögonområdet, vilket kan ge ett mer alert och ungdomligt utseende. Det kan även bidra till att reducera upplevd trötthet och ge ansiktet en fräschare och mer levande framtoning.


Brow lift är en utmärkt metod för att förändra och förbättra ditt utseende med minimal ansträngning. Genom att lyfta och forma ögonbrynen kan du uppnå en vacker och harmonisk ansiktsprofil som kompletterar din naturliga skönhet.


 1. Processen:

  • En professionell tekniker applicerar en speciell lösning på ögonbrynen för att bryta ner disulfidbindningarna.
  • Ögonbrynen formas sedan om till den önskade positionen och fixeras med en särskild lösning.
 2. Resultat:

  • Brow lift ger ett naturligt och lyftande utseende till ögonbrynen, vilket öppnar upp ögonområdet.
  • Det kan ge en illusion av större ögon och ett mer ungdomligt utseende.
 3. Anpassningsbarhet:

  • Behandlingen kan anpassas efter personliga preferenser och önskad intensitet av lyftet.
  • Det är möjligt att skapa både subtila och mer dramatiska resultat.
 4. Hållbarhet:

  • Resultaten varar vanligtvis i flera veckor upp till några månader beroende på individens hårväxtcykel.

Du kanske också gillar...

Undrar du något?