Tandblekning

Tandblekning


När du inte gillar ditt leende kan du känna dig orolig och mindre självsäker i sociala situationer. Detta påverkar dina relationer och din karriär. Vi vill piffa upp dina tänder och kan hjälpa dig med allt som kan hindra dig från att visa ditt leende med självförtroende.


Få ett vitare leende med en tandblekning med Ultra Smile 3 hos oss. Behandlingen gör dina tänder 8 skalor ljusare. I behandlingen används en lampa i kombination med en blekgel som appliceras på dina tänder.

Boka Tid



Tandblekning första besök

1200 kr 


Tandblekning Touch up

890 kr 

Varför ska du bleka tänderna?


Att bleka tänder är en kosmetisk tandvårdsbehandling som många väljer av olika skäl. Här är några av de vanligaste motiveringarna till varför klienterväljer att bleka sina tänder:

 1. Förbättrad utseende:

  En av de mest uppenbara anledningarna till att klienter väljer att bleka sina tänder är för att förbättra utseendet på sitt leende. Vitare tänder anses ofta vara mer attraktiva och ungdomliga
 2. Minskning av missfärgningar:

  Tänder kan missfärgas av olika anledningar, såsom rökning, konsumtion av kaffe, te, rött vin eller andra färgrika livsmedel och drycker. Tandblekning kan hjälpa till att minska eller eliminera dessa missfärgningar och återställa en ljusare färg till tänderna.
 3. Särskilda händelser eller tillfällen:

  Många människor väljer att bleka sina tänder inför särskilda händelser eller tillfällen, som bröllop, examensceremonier eller professionella presentationer. En vitare leende kan öka självförtroendet och självkänslan i sådana situationer.
 4. Ökad självförtroende:

  Att ha vitare tänder kan förbättra självförtroendet och självkänslan. Människor kan känna sig mer bekväma och självsäkra när de ler och interagerar med andra.
 5. Återställande av ungdomligt utseende:

  Tänder har en tendens att gulna och förlora sin naturliga vita färg med åldern. Tandblekning kan bidra till att återställa en mer ungdomlig och fräsch look till ditt leende.
 6. Återställning efter skador eller behandlingar:

  Vissa medicinska behandlingar och läkemedel kan orsaka missfärgningar av tänderna. Tandblekning kan användas för att återställa färgen och förbättra utseendet efter sådana behandlingar.
 7. Förbättrad oralt välbefinnande:

  För många människor är en del av en regelbunden tandvårdsrutin att inkludera tandblekning. Detta kan ses som ett sätt att främja oralt välbefinnande genom att uppmuntra till regelbunden tandvård.
 8. Självomsorg och personlig uppmärksamhet:

  Tandblekning kan också ses som en form av självomsorg och personlig uppmärksamhet. Människor tar hand om sitt utseende och sitt leende som en del av sitt välbefinnande och personliga omsorg.

Det är viktigt att notera att tandblekning inte är nödvändigt för alla och att det finns olika metoder och nivåer av blekning som kan anpassas efter individuella behov och önskemål. 


Före & Efter bilder

Tandblekning


Tandblekning är en kosmetisk tandvårdsbehandling som syftar till att minska missfärgningar och ge en vitare och ljusare färg till tänderna. Här är några aspekter av tandblekning:

 1. Typer av tandblekning:

  Det finns två huvudtyper av tandblekning: professionell tandblekning som kallas klinikblekning och hemmabrukbara tandblekningsprodukter. Professionell tandblekning är oftast snabbare och mer effektiv, medan hemmabrukbara produkter tar längre tid att ge resultat.
 2. Färgförändringar som kan behandlas:

  Tandblekning är effektiv för att behandla extrinsiska missfärgningar, som orsakas av yttre faktorer såsom rökning, kaffe, te och rött vin. Det är mindre effektivt för att behandla intrinsiska missfärgningar, som orsakas av faktorer som åldrande, antibiotikaanvändning eller tandtrauma.
 3. Risker och biverkningar:

  Vissa personer kan uppleva känslighet i tänderna under eller efter tandblekning. Det är också möjligt att få ojämna resultat eller missfärgning om tandblekningsprodukter inte används korrekt. Professionell tandblekning övervakad och minskar risken för biverkningar.
 4. Varaktighet av resultat:

  Resultaten av tandblekning varierar från person till person. Effekterna av tandblekning kan vara tillfälliga och kan kräva periodiska upprepningar, särskilt om patienten fortsätter att konsumera missfärgande ämnen.
 5. Regelbunden tandvård:

  Tandblekning bör ses som ett komplement till regelbunden tandvård och goda munhygienrutiner. Att borsta tänderna regelbundet och undvika missfärgande ämnen hjälper till att bevara resultatet av tandblekning längre.

Innan du överväger tandblekning är det viktigt att konsultera för att bedöma dina tänder och diskutera vilken metod som är mest lämplig för dina behov. 

Du kanske också gillar...