Fransförlängning
Ögonfransförlängning är ett sätt att förlänga längden och tjockleken på dina naturliga fransar. våra semipermanenta förlängningar fästs en efter en på de naturliga fransarna med hjälp av ett speciellt formulerat lim som varar ett antal Veckor.

Våra förlängningar är mycket bekväma att bära och är så lätta att du inte ens kommer att kunna känna att du har dem på dig. Utseendet och känslan är helt naturligt och äkta – alla kommer bara att tro att du föddes med vackra, långa fransar!


Singelfransar nytt setSingel fransar påfyllning 3-4 veckorHybrid Nytt setHybrid Påfyllning 3-4 veckor Volymfransar nytt setVolymfransar påfyllning 3-4 veckorBorttagning av fransar

300 kr


Borttagning + Nytt set valfritt


Varför Välja Ögonfransförlängning:


Ögonfransförlängning ger dramatisk definition till dina ögon och skapar en förtrollande ram runt din blick.


Med användning av fina, individuella fransar skapas en mjuk och naturlig look som harmonierar med dina egna fransar.


Från subtil förstärkning till full glam, du har möjligheten att anpassa längden och tjockleken för att uppnå den önskade looken.


Hur Fungerar Det:


Varje förlängning appliceras på dina egna fransar med en specialdesignad limsats.


Före proceduren diskuterar vi dina önskemål och designar en look som kompletterar din ögonform och personliga stil.


Fransarna är lätta och bekväma, och de påverkar inte dina naturliga fransars tillväxtcykel.


Vårt Löfte Till Dig:


Våra erfarna fransstylister har konstnärlig skicklighet och precision för att skapa en look som passar just dig.

Vi använder endast högkvalitativa, lättviktsmaterial för att säkerställa långvariga och bekväma resultat.

Förlängningarna appliceras skonsamt på dina naturliga fransar för att bevara deras hälsa och styrka.


Utforska Skönheten i Dina Ögon:


Ögonfransförlängning är mer än bara en skönhetsbehandling; det är en konstform som ramar in din blick med subtil lyx och romantisk charm. Boka din ögonfransförlängning idag och låt dina ögon tala sitt eget vackra språk av elegans.

Kontakta oss för att boka din ögonfransförlängning och låt skönheten av varje blinkning bli en del av din unika berättelse.

Boka din behandling nu och upptäck den förtrollande världen av längre, fylligare ögonfransar!Singel fransar


Klassiska fransar är den ursprungliga metoden för ögonfransförlängning – en förlängning appliceras på varje naturlig frans, vilket skapar en naturlig/mascara-look.

volym & Wispy fransar

Volym Fransar

Volym & Wispy ögonfransförlängning


-

Russian volume är en specialiserad teknik där mellan 2 – 6 superfina och lätta fransförlängningar, handgjorda till en solfjäder på plats, appliceras på varje naturlig frans. Detta skapar en fylligare och fluffigare look än klassiska fransar vilket är bra om du har naturligt glesa fransar eller föredrar en mer glamorös look. Välj mellan 2-3D (naturligt utseende) eller 4-6D (glamoröst utseende).

Hybrid / mix fransarHybridfransar kombinerar både klassiska och volymtekniker i en uppsättning fransar och skapar en olikformig, strukturerad look med en täthet någonstans i mitten av de två stilarna. En 50/50-blandning av klassiska och volymfransar används för att skapa en look som är fylligare än klassiska men inte lika full som volym.

Du kanske också gillar...