Läppigmentering

Vakna upp med dina drömläppar.Vi skräddarsyr efter din dröm läppigmentering med valet av antingen rik definition eller subtil nyans. Läppigmentering är en av våra mest populära behandlingar.

Läppigmentering kan användas för att förbättra läpparnas form, definiera konturerna och ge en jämnare färg. Det är särskilt fördelaktigt för dem som kanske upplever asymmetri eller förlust av naturlig läppfärg.


Med åldern kan läppfärgen blekna och konturerna kan suddas ut. Läppigmentering kan vara ett sätt att återställa ungdomlig färg och definition till läpparna.

Boka Tid


Läppkontur

2900 kr 


Frozenlips

4300 kr


Darklips

4900 kr 


Hollywood style läppigmentering /3D lips 4500 kr 


Läpptatuering / lipblush

4200 kr 


Ombré lips

4500 kr 

Frozenlips

Vilken teknik ska ni välja?


Det finns flera olika tekniker för läppigmentering, och varje teknik har sina egna fördelar och resultat. Här är några av de vanligaste teknikerna för läppmikropigmentering:

 1. Läppkontur:

  Denna teknik fokuserar på att definiera läpparnas konturer genom att tatuera en linje runt läppkanten. Det kan ge en ökad definition och tydlighet till läpparna. Denna metod passar de som vill förstärka sin naturliga läppform.
 2. Full färg (Solid Color):

  Vid denna teknik täcks hela läpparna med en jämn färg, vilket ger ett resultat som liknar att bära läppstift. Det ger läpparna en enhetlig och färgrik look. Denna metod är populär bland dem som vill ha mer intensiva och framträdande färger.
 3. Ombre Lips:

  Ombre läppar involverar en gradvis övergång från en ljusare nyans på insidan av läpparna till en mörkare nyans på utsidan. Det ger en mer naturlig övergång och en illusion av fylligare läppar. Denna teknik ger ett mjukare och mer subtilt utseende än en solid färg.
 4. Läppskuggning (Lip Blush):

  Läppskuggning innebär att skapa en suddig eller "blurrad" kant runt läpparnas konturer. Det ger en mjuk och naturlig effekt, vilket liknar effekten av att ha tuggat på ett färgat bär. Denna teknik är särskilt populär för dem som vill ha ett subtilt och naturligt utseende.
 5. 3D-Läppar / hollywood style:

  Denna teknik syftar till att skapa en illusion av tredimensionell textur på läpparna. Genom att använda olika nyanser och tekniker kan artisten skapa en realistiskare och fylligare look.
 6. Kombinerade tekniker:

  Många professionella använder en kombination av tekniker för att skapa det mest skräddarsydda resultatet för varje individ. Till exempel kan en person få läppkontur för definition och sedan kombinera det med läppskuggning för att få en mer naturlig look.
 7. Darklips neutralisering:


  Tänk på att läkta resultat av mörka eller hyperpigmenterade läppar är oförutsägbara, det kommer att ta längre tid för färgen att synas och kan ta fler sessioner att neutralisera. Melaninrika läppar kan inte heller utsättas för solen under 30 dagar efter ingreppet eftersom detta kan utlösa en ökning av melaninproduktionen och läpparna kommer att bli ännu mer hyperpigmenterade än de var tidigare.


    8-Frozen Lips


Frozen Lips®-tekniken är helt underbar och blev en av de mest eftertraktade PMU-behandlingarna idag 🧊💋
Under Frozen Lips®-tekniken används vit färg som en höjdpunkt efter läpppigmentering behandlingen i specialinriktning och genom speciella handrörelser för att skapa en illusion av alltid glänsande läppar som ser ut som diamanter!💎Oavsett vilken teknik som används är det viktigt att välja en erfaren och kvalificerad mikropigmenteringsartist. Varje person har unika behov och önskemål, och en skicklig artist kan skräddarsy behandlingen för att uppnå de önskade resultaten. Dessutom kan olika tekniker fungera bättre för olika hudtyper och livsstilar.

Ser det ut som läppstift?


Läpppigmentering kommer att förbättra din läppfärg och form men det kommer inte att ersätta läppstift. Även om det kommer att se ut som läppstift under den första veckan efter proceduren, ger denna behandling mycket naturliga resultat, när den väl läkt.

Processen involverar en maskin och små nålar som avsätter pigment i läpparna, vilket bygger lager av färg. Läpppigmentering kan stanna i cirka 1-3 år och kommer att variera beroende på hudtyp och livsstil. Färgen kommer att börja blekna gradvis.

Hur går behandlingen till?


 1. Konsultation:

  Innan proceduren börjar, kommer du att ha en konsultation med den professionella artisten. Under detta möte kommer ni att diskutera dina önskemål och förväntningar, samt eventuella frågor eller bekymmer du kan ha. Artisten kommer också att bedöma dina läppars naturliga färg och form för att skräddarsy behandlingen.
 2. Förberedelser:

  Artisten kommer att förbereda det område som ska behandlas genom att rengöra och desinficera dina läppar.
 3. Design och Form:

  Artisten kommer att skapa en design för dina läppar baserat på din överenskommelse och deras professionella expertis. Det kan inkludera att bestämma läppkonturer, fyllnad eller skuggning för att förbättra utseendet.
 4. Pigmentapplicering:

  Pigmentet väljs baserat på din naturliga hudton och önskad färg. Mikropigmenteringssystemet, vanligtvis en nål eller en bladspets, används för att lägga pigmentet i de övre lagren av huden. Processen kan ta lite tid beroende på den önskade effekten och hur omfattande behandlingen är.
 5. Återbesök och Eftervård:

  En andra session kan vara nödvändig för att fylla på eller justera färgen om det behövs. Efter proceduren får du specifika instruktioner för eftervård, inklusive undvikande av vissa aktiviteter och användning av speciella salvor för att underlätta läkningen.
 6. Läkning och Resultat:

  Det tar några dagar till veckor för läpparna att läka helt och för färgen att stabilisera sig. Resultatet kan variera beroende på individuella faktorer som hudtyp, skötsel och pigmentets egenskaper.

Innan du bestämmer dig för läppigmentering är det viktigt att göra din forskning, välja en erfaren och licensierad professionell, och diskutera dina förväntningar och önskemål under konsultationen.

Vad är läpppigmentering?


Läppigmentering är en typ av semipermanent kosmetisk tatuering som förstärker läpparnas utseende genom att lägga till färg och form. Vi är expert på läpppigmentering som kan anpassa proceduren för varje klient efter deras ansiktsdrag och proportioner. Vi kan skapa naturliga läppar som ser fylligare, yngre och vackrare. 


Hur fungerar det?


Hos oss appliceras läppfärg på hela läppytan genom mikropigmenteringsprocessen. Vi definierar sedan om formen på läpparna, om så önskas, korrigerar vi brister i symmetri eller form. Vi kan till och med designa om läpparnas konturer för att skapa en mer åtråvärd look. Några veckor efter ingreppet görs touch-ups, vilket ger dig fylliga, vackra läppar. Kunder som har permanent makeup på läpparna kan välja mellan ett paket med en touch-up, eller två, beroende på hur gradvis de föredrar att bygga upp färgen.


Gör läpppigmentering ont?


De flesta som har kosmetisk tatuering utförd hos oss rapporterar ingen smärta, även om varje persons toleransnivå är olika. Vi går dock igenom flera steg för att göra behandlingen så bekväm som möjligt. Under proceduren appliceras lokalbedövningsmedel på läpparna för att minimera eventuella obehag du kan känna. 


Vad kan jag förvänta mig direkt efter proceduren?


Efter behandlingen kommer lätta svullnader att synas under de första tjugofyra timmarna. Den applicerade färgen kommer sannolikt att se ungefär tjugofem procent mörkare eller ljusare ut omedelbart efter appliceringen, men kommer att uppnå sin permanenta färg efter några veckor. Under detta intervall är det normalt att dina läppar känns något torra.

Du kanske också gillar...

Läkning första veckan

Det är mycket viktigt att följa eftervårdsinstruktionerna under den första veckan.  Läppar ska inte bli blöta vilket inkluderar; simning, bastu, solstolar, puss & träning. Undvik kryddig, salt och citronmat. Undvik andra läppbehandlingar i minst 1 månad.


Uppföljning av möte

Vi erbjuder en uppföljningstid som en del av behandlingen. Kroppen avvisar en del av pigmentet så det andra mötet kommer att säkerställa perfekt färgkontinuitet och läppkontursblandning.

Långsiktigt underhåll

Vi rekommenderar att du använder en kräm med hög SPF för skydd och för att hålla färgen levande. Peeling, hudpeeling, AHA på behandlingsområdet påskyndar färgblekningen.

Färguppfräschning

En 12 månaders eller 18 månaders färguppfräschning behövs för att behålla de ursprungliga fantastiska resultaten.