Tatueringsborttagning

Du kan inte resa tillbaka i tiden och stoppa dig själv från att göra en tatuering du inte längre vill ha, men du kan besöka oss för att få din tatuering borttagen.

Boka Tid


Ögonbryn . BorttagningTatueringsborttagning upp till 5 cm


Tatueringsborttagning upp till 10 cmTatuering

Borttagning av tatuering


VAD ÄR BORTTAGNING AV LASERTATUERING?

En tatuering är ett långvarigt införande av bläck under huden, så att vända på denna procedur är en utmaning. Borttagning av tatueringar kräver en intensiv behandlingsplan som involverar specialiserade lasrar – som TattooStar picolaser. Denna högenergiapparat avger ultrakorta pulser som "attackar" hudens pigmentering och hjälper till att ta bort tatueringar och pigmenterade lesioner.
En serie på sex eller fler behandlingstillfällen kan behövas för att ta bort en liten, enkel tatuering. Ju större, mer komplex och mer färgstark tatueringen är, desto längre tid tar det att ta bort.

HUR FUNGERAR BORTTAGNING AV LASERTATUERINGAR?
Borttagning av tatueringar med laser utförs med laser som producerar pulser av ljusenergi som penetrerar huden. Ljusenergin bryter tatueringspigmentet i små bitar. Kroppens immunsystem kan sedan utsöndra fragmenten genom sina naturliga processer.

ÄR JAG EN BRA KANDIDAT FÖR BORTTAGNING AV TATUERINGAR?

Tack vare dagens avancerade, banbrytande laserteknik kan många tatueringar tas bort säkert och effektivt. 


Patientens hudton spelar också en roll för hur mycket förbättring som är möjlig med lasertatueringborttagning. Våran skicklighet och kunskap när det kommer till kosmetiska laserapparater gör att vi kan utföra laserbehandlingar på patienter av alla hudfärger. Men de med ljusare hud kommer att tycka att processen för borttagning av lasertatueringar är lite snabbare och enklare på grund av den större kontrasten mellan bläck och hud.

Ju bättre din hälsa och ditt immunförsvar är, desto bättre kommer din tatueringsborttagningsprocess att gå. Icke-rökare som äter en hälsosam kost och får riklig motion kommer att få de bästa resultaten av sin erfarenhet av att ta bort tatueringar.

VAD MAN SKA FÖRVÄNTA UNDER EN BEHANDLING FÖR BORTTAGNING AV LASERTATUERINGAR


Vi kommer att leda laserenheten över tatueringsytan tills området har behandlats helt. Längden på proceduren beror på storleken på din tatuering. Små tatueringar kan kräva endast några minuters laserbehandling per session.

VAD MAN KAN FÖRVÄNTA EFTER BORTTAGNING AV LASERTATUERINGAR


Borttagning av lasertatueringar kräver minimal stilleståndstid. Det är viktigt att följa våran instruktioner efter behandlingen för att få ut det mesta av varje behandlingstillfälle och uppmuntra optimala resultat. I allmänhet bör området inte utsättas för solljus eller nedsänkas i vatten under en period av två veckor efter behandlingen. Dessutom bör situationer eller aktiviteter som orsakar svettning undvikas under de första dagarna efter laserbehandlingen. Svullnad, sårskorpor, missfärgning och peeling kan uppstå som en del av läkningsprocessen. Vid behov kan vi ge rekommendationer för att lindra obehag och stödja läkning.

RESULTAT FÖR BORTTAGNING AV LASERTATUERINGAR


Eftersom de är tänkta att vara permanenta finns det ingen snabb lösning för att ta bort tatueringar. Patienter bör förvänta sig gradvisa förbättringar under flera laserbehandlingssessioner. Tatueringsborttagningsbehandlingar med laser bör ske med flera veckors mellanrum, beroende på hur snabbt patientens kropp bearbetar det behandlade pigmentet. Den totala behandlingstiden som krävs för att komma fram till ditt slutliga resultat kan variera från flera veckor till flera månader.

Du kanske också gillar...