Permanent Makeup - Ögonbryn

Microblading

Ombré powder, nano, kombo

Stay beautiful all day

Oavsett om dina ögonbryn är glesa, överplockade eller helt enkelt i behov av definition, kan semi permanent ögonbryn tatuering förvandla ditt utseende. 


Permanent makeup för ögonbryn är en skönhetsprocedur där pigment appliceras i det översta lagret av huden för att skapa en långvarig och naturlig effekt av välskötta ögonbryn. Genom att noggrant applicera pigmentet skapar professionella tekniker en form och färg som kompletterar dina ansiktsdrag.


Boka Tid


Återbesök inom 1-3 år

2500 kr - 60 min


Microblading

3990 kr - 120 min


Nanoblading / nanobrows

5200 kr - 180 min


Ombre powder / powderbryn

4500 kr - 180 min


Angel Fluffy fusion bryn

4700 kr - 180 min

Microblading / phibrows

Varför älskar våra kunder Microblading hos Oss?För det första, slipp det dagliga brynpusslet och vakna upp med felfria bryn varje morgon! Vår skickliga Microblading-artist skapar en skräddarsydd design för att komplettera din ansiktsstruktur och personliga stil.


Hårstrån för hårstrån skapar vi ett konstverk av naturlig skönhet. Microblading ger en oöverträffad realism och definition till dina bryn, och resultatet är fantastiskt autentiskt.

Ombré Powder Brows

Powder Brows, Ombre Brows (eller Microshading) är den hetaste trenden inom permanenta ögonbrynstekniker och kosmetisk tatuering.


De resulterar i en felfri, nyapplicerad ögonbrynsmakeup. När du är klar kommer du att kunna slänga dina ögonbrynspennor för alltid! Det ger stort djup och definition till brynen, förstärker skönheten i ögonen och ger en vacker ram för ditt ansikte.


Puderbryn

Är du utmattad av tanken på att slösa pengar på ögonbrynskosmetika bara för att ha problem med att rita på dina ögonbryn? Är du trött på att kämpa varje morgon försöka måla naturliga och jämna bryn men resultatet ändå blir ojämt och icke naturligt.

Låt oss göra ditt liv enklare genom att framhäva din unika skönhet och öka din självkänsla! Vi tror på att vi skapa en välkomnande, varm och avslappnad miljö för dig här du kommer att känna dig väl omhändertagen.
Vi är en fullt licensierad och försäkrad salong. Vår permanenta kosmetikastudio är dedikerad till de senaste teknikerna och koncepten och din säkerhet och komfort är alltid vår högsta prioritet.
 Låt oss hjälpa dig att spara tid på morgonen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något och leva ditt bästa liv.

Angel fluffy fusion bryn

 Fluffy fusion är en så snygg tjänst för så många ansiktsformer och hudtyper – det är inte konstigt att alla vill ha det! Balansera ögonbrynen och få önskat resultat med  Angel fluffybFusionBrows!

Vi erbjuder 3 Fusion Brows behandlingar:

Natural Fusion Brows – ger fler drag än skuggning, och skuggningen är lätt, vilket skapar en naturlig och full effekt. Denna look är perfekt för dem som inte har mycket hår eller har obalanserade bryn, eller en som är tunnare än den andra. Denna teknik är det rätta alternativet.
Definiera Fusion Brows – ger mer skuggning än drag för ett skarpare, polerat utseende. Den här looken är en mer definierad makeup-lookstil och en stil med helsminkning.
Intermediate Fusion Brows – denna teknik kombinerar den naturliga och definierade skuggstilen samt tillägget av strå till hälften av ögonbrynen och sedan skuggas svansen för att ge en naturlig men fylld look.

Nanoblading & nanoshading

Nanobladiing liknar Microblading men istället för att använda det typiska bladet använder vi en enda nål för att skapa hårliknande drag. Denna teknik är lämplig för ALLA hudtyper och har längre hållbara resultat. 

Eftervård


Eftervården är en viktig del av microblading-processen för att säkerställa att dina ögonbryn läker korrekt och att färgen bibehåller sitt bästa utseende. Här är några generella riktlinjer för microblading eftervård:

 1. Håll området rent:

  Tvätta ögonbrynen försiktigt med mild tvål och vatten två gånger om dagen för att avlägsna eventuella bakterier och förhindra infektioner.
 2. Undvik direkt vattenkontakt:

  Undvik att låta dina ögonbryn komma i direkt kontakt med vatten under de första dagarna. Detta inkluderar simning och långa duschar. Skydda området mot fukt för att förhindra att skorpan mjuknar och avlägsnas för tidigt.
 3. Undvik att röra vid ögonbrynen:

  Undvik att röra vid ögonbrynen med smutsiga händer för att minska risken för infektion. Använd inte smink på området under de första dagarna.
 4. Undvik exponering för sol och solarium:

  Undvik direkt exponering för solen och solarium under de första veckorna efter microblading. Om du är utomhus, använd solglasögon eller en hatt för att skydda ögonbrynen från direkt solljus.
 5. Undvik svett och övning:

  Undvik intensiv träning och svettning under de första dagarna efter behandlingen för att förhindra överdriven fukt och minska risken för infektion.
 6. Undvik alkohol och koffein:

  Undvik alkohol och koffein under de första dagarna eftersom dessa ämnen kan öka blodcirkulationen och eventuellt påverka läkningsprocessen.
 7. Använd rekommenderad eftervårdssalva:

  Din microblading-artist kommer sannolikt att rekommendera en eftervårdssalva eller balm. Applicera detta enligt deras instruktioner för att hålla området återfuktat och främja läkning.
 8. Undvik att dra bort skorpan:

  Efter några dagar kommer ögonbrynen att börja skorpa. Det är viktigt att inte dra bort dessa skorpor, även om de kliar. Låt dem naturligt falla bort för att undvika att störa pigmentet och skapa ojämna resultat.
 9. Planera en uppföljning:

  Många microblading-behandlingar kräver en uppföljning efter några veckor för att justera färg och form. Följ upp enligt rekommendationerna från din microblading-artist.
 10. Var medveten om läkningsprocessen:

  Förstå att läkningsprocessen varierar från person till person. Under de första dagarna kommer färgen att vara mörkare än det slutliga resultatet, och skorpor kan bildas. Ögonbrynen kommer gradvis att blekna och mjukna när de läker.

Det är viktigt att följa din microblading-artsists specifika riktlinjer eftersom olika artister kan ha olika rekommendationer baserat på deras tekniker och produkter. Vid eventuella oroande tecken på infektion eller komplikationer, kontakta din microblading-artist eller en läkare för rådgivning.

Du kanske också gillar...

Old Tattoo/PMU Cover-up –


Kan jag täcka en gammal tatuering med Microblading?

Svaret är ja! Varje år korrigerar vi över 35 procedurer för bryntatuering. Inte bara färgkorrigering, utan också helt omdefiniera och återskapa en vacker naturlig form. Resultatet bestäms dock i hög grad av två faktorer, bladets djup/behov, F.Y.I (en nålad tatuering är inte microblading) och mörkret hos det ursprungliga pigmentet.

Fråga: Vad är microblading?

Svar: Microblading är en semi-permanent kosmetisk procedur där små snitt görs i det ytliga lagret av huden för att applicera färgpigment och skapa hårlignande streck, vilket resulterar i mer definierade och fylligare ögonbryn.


Fråga: Hur länge varar microblading-resultaten?

Svar: Resultaten varierar från person till person, men vanligtvis varar microblading i 1 till 2 år. Efter denna tid kan en touch-up-session vara nödvändig för att bibehålla färg och form.


Fråga: Gör microblading ont?

Svar: Smärtupplevelsen varierar, men många beskriver det som mildt obehagligt snarare än smärtsamt. Lokalbedövning används vanligtvis för att minimera eventuell obehag.


Fråga: Hur lång tid tar en microblading-session?

Svar: En microblading-session tar vanligtvis 1 till 2 timmar. Det inkluderar konsultation, skissning av form och applicering av pigment.


Fråga: Hur lång är återhämtningstiden efter microblading?

Svar: Återhämtningstiden är vanligtvis kort. Det kan finnas en lätt rodnad och svullnad omedelbart efter proceduren, men det minskar snabbt.


Fråga: Finns det risker med microblading?

Svar: Som med alla kosmetiska procedurer finns det vissa risker, inklusive infektion och allergiska reaktioner. Det är viktigt att följa alla vårdinstruktioner och gå till en kvalificerad professionell.


Fråga: Kan jag välja form och färg på mina microbladed-ögonbryn?

Svar: Ja, formen och färgen på microbladed-ögonbrynen kan anpassas efter dina önskemål och ansiktsstruktur. En kvalificerad microblading-artist kommer att guida dig genom valet baserat på din naturliga skönhet.


Fråga: Vad är skillnaden mellan microblading och permanent smink (tatuering)?

Svar: Microblading är semi-permanent och använder små blad för att skapa hårliknande streck, medan permanent smink är mer invasiv och använder en tatueringsteknik för att införa färgpigment djupare i huden.


Fråga: Kan jag fortfarande använda ögonbrynssmink efter microblading?

Svar: Ja, du kan använda ögonbrynssmink om du vill förstärka eller ändra din look. Microblading ger dock en naturlig grund som kan minska behovet av daglig sminkning.


Fråga: Vad är skillnaden mellan microblading och ögonbrynstillägg?

Svar: Microblading skapas manuellt genom att rita små streck för att efterlikna naturliga hårstrån. Ögonbrynstillägg är ofta färdiga produkter som appliceras för att fylla i ögonbryn utan att använda en bladteknik.

Innan du beslutar dig för microblading är det viktigt att konsultera en professionell och ställa alla dina frågor för att säkerställa att du är väl informerad om proceduren och dess resultat.


Fråga: Vad är Ombre Powder Brows?

Svar: Ombre Powder Brows är en kosmetisk procedur för ögonbryn som skapar en mjukare övergång av färg från ljus till mörk, liknande effekten av ögonskugga. Det ger en pudrig, skuggad look till ögonbrynen.


Fråga: Hur utförs Ombre Powder Brows?

Svar: En Ombre Powder Brows-procedur innebär att en pigmentering appliceras i ögonbrynen med en maskin och en fin nål. Resultatet är en gradvis övergång från en ljusare till en mörkare nyans, vilket ger en jämn och skuggad effekt.


Fråga: Hur länge varar Ombre Powder Brows?

Svar: Resultaten av Ombre Powder Brows varar vanligtvis längre än microblading, upp till 2-3 år. Det kan dock kräva en touch-up-session för att bibehålla intensiteten och formen.


Fråga: Gör Ombre Powder Brows ont?

Svar: Ombre Powder Brows-procedurer orsakar vanligtvis mindre obehag än microblading. Lokalbedövning används för att minimera eventuell smärta.


Fråga: Vilken är skillnaden mellan Ombre Powder Brows och microblading?

Svar: Microblading använder små blad för att skapa hårliknande streck, medan Ombre Powder Brows använder en maskin och en fin nål för att applicera pigment och skapa en skuggad effekt. Microblading ger en mer hårliknande look medan Ombre Powder Brows ger en pudrig, skuggad look.


Fråga: Kan jag välja färg och intensitet på mina Ombre Powder Brows?

Svar: Ja, färgen och intensiteten på Ombre Powder Brows kan anpassas efter dina önskemål och ansiktsstruktur. En professionell artist kommer att hjälpa dig att välja en nyans och intensitet som passar dig.


Fråga: Vad är återhämtningstiden för Ombre Powder Brows?

Svar: Återhämtningstiden varierar, men det kan finnas en lätt rodnad och svullnad omedelbart efter proceduren. Det tar vanligtvis några dagar för brynen att läka och uppnå det slutliga resultatet.


Fråga: Kan jag använda ögonbrynssmink efter Ombre Powder Brows?

Svar: Ja, du kan använda ögonbrynssmink om du vill förstärka eller ändra din look. Ombre Powder Brows ger en grund som kan kompletteras med smink om så önskas.


Fråga: Vilka är fördelarna med Ombre Powder Brows?

Svar: Fördelarna inkluderar en långvarig effekt, skuggad och naturlig look, mindre obehag under proceduren, och möjligheten att anpassa färg och intensitet.


Fråga: Finns det risker med Ombre Powder Brows?

Svar: Som med alla kosmetiska procedurer finns det vissa risker, inklusive infektioner och allergiska reaktioner. Det är viktigt att följa alla vårdinstruktioner och konsultera en kvalificerad professionell.

Innan du bestämmer dig för Ombre Powder Brows är det viktigt att konsultera en erfaren professionell och ställa alla dina frågor för att säkerställa att du är väl informerad om proceduren och dess resultat.


Fördelar med Microblading:

 1. Naturligt Utseende: Microblading ger en realistisk och naturlig look genom att skapa hårliknande streck, vilket gör att ögonbrynen ser mer autentiska ut.

 2. Hållbarhet: Resultaten varar vanligtvis i 1 till 2 år, vilket är längre än traditionell ögonbrynstusch men kortare än vissa andra permanenta makeuptekniker.

 3. Minskat Underhåll: Personer behöver inte fylla i ögonbrynen dagligen, vilket sparar tid och minskar behovet av daglig sminkning.

 4. Skapar Definition: Microblading ger en tydlig och definierad form åt ögonbrynen, vilket kan förbättra ansiktsstrukturen.

 5. Mindre Smärta: Många personer upplever att smärtan under microblading är mildare jämfört med vissa andra permanenta sminkmetoder.

Nackdelar med Microblading:

 1. Kortvarigt Resultat: Resultaten är semi-permanenta och kan blekna med tiden, vilket kräver regelbundna touch-up-sessioner för att bibehålla utseendet.

 2. Infektionsrisk: Det finns en liten risk för infektion om eftervårdinstruktionerna inte följs korrekt eller om proceduren utförs i en icke-hygienisk miljö.

 3. Individuell Variation: Resultaten kan variera beroende på individens hudtyp, ålder och hur väl de följer eftervårdsinstruktionerna.

Fördelar med Ombre Powder Brows:

 1. Skuggad Effekt: Ombre Powder Brows ger en jämn och skuggad effekt som liknar ögonskugga, vilket ger en mjuk och pudrig look.

 2. Långvarighet: Resultaten av Ombre Powder Brows kan vara mer långvariga än microblading, upp till 2-3 år, vilket minskar behovet av regelbundna touch-up-sessioner.

 3. Anpassningsbar Färg och Intensitet: Färgen och intensiteten kan anpassas efter kundens önskemål, vilket ger större flexibilitet i utseendet.

 4. Mindre Smärta: Precis som med microblading, är smärtan ofta mild och lokalbedövning används för att minimera obehag.

Nackdelar med Ombre Powder Brows:

 1. Priset: Ombre Powder Brows kan vara dyrare än traditionell ögonbrynsmakeup och kan kräva en större initial investering.

 2. Återhämtningstid: Trots att återhämtningstiden är relativt kort kan det finnas en lätt rodnad och svullnad omedelbart efter proceduren.

 3. Behov av Professionell Expertis: För att uppnå önskat resultat är det viktigt att gå till en erfaren och kvalificerad professionell, vilket kan öka kostnaden och begränsa tillgängligheten beroende på plats.

Båda metoderna har sina unika fördelar och nackdelar, och valet mellan dem beror ofta på individuella preferenser, budget och önskat utseende. Det är alltid viktigt att konsultera med en professionell för att diskutera dina specifika behov och förväntningar.