hårborttagning med laser


Permanent Hårborttagning
Hårborttagning med laser är en permanent lösning på oönskat hår. Vi kan ta bort hår från nästan vilken del av kroppen som helst för mindre än kostnaden för ett månatligt vax. Behandlingarna är snabba och det finns ingen återhämtningstid (det kan göras även på lunch tid!).

Pris från 99:-

Redo att börja?

Förbetala 3 eller 6 behandlingar och få upp till 70% rabatt.


ord pris

Förbetala 3

Förbetala 6 

Ansikte

1199:-

490:-

350:-

Ansikte & Hals

1399:-

650:-

490:-

Polisong

350:-

150:-

99:-

Läpp & Haka

590:-

249:-

199:-

Haka & Käklinje

590:-

249:-

99:-

Armhålor

249:-

99:-

89:-

Bröst & Mage

1590:-

790:-

650:-

Navellinje

249:-

99:-

99:-

Halva Armar

890:-

450:-

250:-

Hela Armar

990:-

590:-

490:-

Halva ben

1200:-

590:-

390:-

Hela ben

1500:-

790:-

620:-

Dam - Brasilainsk

1200:-

590:-

490:-

Bikini

850:-

390:-

290:-

Brasiliansk & Armhålor

1200:-

650:-

550:-

Dam - Helkropp

3990:-

2800:-

2290:-

Man - Helkropp (ej intim)

4990:-

3500:-

3200:-

Hela ben, brasiliansk, armhålor

2390:-

1100:-

900:-

Halva ben, brasiliansk, armhålor

2200:-

990:-

850:-

Hur hårborttagning med laser kan förändra ditt liv!

Säg "Hej" till Smooth!


Vad är hårborttagning med laser?

Exakt vad det låter som! Laser hårborttagning på Angel Naturel Sweden är lösningen för alla dina oönskade hårborttagningsbehov. Denna icke-invasiva hårborttagningsbehandling kommer säkert, effektivt och permanent att reducera hår från riktade områden på ditt ansikte eller kropp. På Angel Naturel Sweden kommer våra certifierade lasertekniker att bestämma rätt fläckstorlek och laserfluens baserat på ditt kroppsområde och hudtyp. Tack vare de snabbaste och mest avancerade lasrarna på marknaden blir du hårfri på nolltid!

Varför laser hårborttagning?

Vad är det bästa med laser hårborttagning?

Det fungerar! På Angel Naturerl Sweden är vår enastående resultatdrivna laserhårborttagningstjänst anledningen till att vi har varit verksamma sedan 2018.


DET SPARAR DIG PENGAR
Laserhårborttagning på Angel Naturel Sweden sparar dig massor av pengar jämfört med en livstid av rakning eller vaxning. Beroende på kroppsområdet, när du väl är klar med dina behandlingar, kommer du bara in en eller två gånger per år för touch-ups eller behöver aldrig raka dig igen!

Processen

Behandling

Din certifierade lasertekniker kommer att bestämma rätt fläckstorlek och laserfluens baserat på din kroppsyta och hudtyp. Hos oss använder vi den mest avancerade laserhårborttagningsteknologin, vilket resulterar i den snabbaste och mest effektiva laserhårborttagningen!

Vänta Tider

Efter att ditt hår har fallit av kommer du att märka slät hud i en vecka eller två. Då kommer håret att börja växa igen. Beroende på kroppsområde, kommer du att vilja schemalägga din efterföljande behandling 4-6 veckor från det första mötet.
EFTERBEHANDLING

Håret på behandlade områden kommer att börja fällas efter cirka 10 till 14 dagar. Dessa kan lämnas ensamma eller poleras med en kroppsskrubb, luffa eller exfolierande handskar.
BEHANDLA IGEN

Efter 4-6 veckor bör du ha ny hårväxt. Nu är det dags att zappa nästa uppsättning folliklar! Vi rekommenderar att du upprepar detta schema tills du uppnår slät, hårlös hud. Antalet behandlingar varierar med varje kund beroende på många fysiska faktorer, såsom ålder, etnicitet, vikt, ämnesomsättning, medicinering och hormoner.


Vad ska du tänka på innan?

Undvik sol- och solningsprodukter i fyra veckor eller mer innan din behandling. Använd alltid ett bra fysiskt solskydd på området som behandlats med hårborttagning med laser. Om du nyligen har blivit solbränd måste du meddela oss innan din behandling så att vi kan avgöra om behandlingen är säker.


Du bör också undvika brun utan sol.

Plocka eller vaxa inte området i cirka tre veckor innan du kommer in för en laserbehandling. Lasern riktar sig endast mot hårstrån som finns i follikeln.


Ge behandlingsområdet en bra, tät rakning dagen innan eller dagen för. Om du planerar att lasera din rygg och inte kan raka den själv, rakar vi den åt dig för ytterligare 100kr. Meddela oss bara när du bokar din tid så schemalägger vi extra tid för rakningen.

Vänligen applicera inga produkter på området. Detta inkluderar lotion, deodorant, smink och parfym. Aluminium i deodoranter kan förhindra effektiv behandling. Vi tillhandahåller deodorant till dig om du behöver det efter din behandling.


Efter behandlingEfter din laserbehandling, behandla din hud med omsorg genom att applicera aloe vera eller en sval kompress och undvik solexponering i några dagar.


När rodnaden är borta och din hud har återgått till det normala, kommer exfoliering av området att hjälpa avfallen. Du kommer att uppleva en tid med liten eller ingen hårväxt tills nästa cykel kommer in i tillväxtstadiet, och det kommer att vara dags att få en ny behandling. För varje behandling blir dina resultat bara bättre och bättre!


Kom ihåg att hålla dig borta från solen under och mellan dina behandlingar. För bästa resultat vill du att all laserns energi absorberas av ditt mörka hår, inte din hud. Solbränd hud löper en högre risk att reagera på lasern genom hyperpigmentering. Undvik också att träna under 24-48 timmar efter behandlingen.

Kom ihåg att alltid informera din lasertekniker om eventuella läkemedelsförändringar under din behandling.


Gör det ont?

Du kommer förmodligen att bli förvånad över att höra att de flesta patienter har beskrivit det som mindre smärtsamt än att vaxa! Känslan liknar ett gummiband som pinglas mot huden, och om du kan hantera flera hårstrån som dras ut från din hud samtidigt, kan du definitivt hantera hårborttagning med laser.


NÄR KOMMER JAG MÄRKA RESULTAT EFTER HÅRBORTTAGNING MED LASER?


Du bör börja se en betydande minskning av håret efter din andra session. Det är dock värt att notera att alla är olika och vi rekommenderar en kur på 6-8 behandlingar för att uppnå optimala resultat.

HUR LÄNGE KOMMER RESULTATEN HÅLLA?

Vanligtvis kommer kunder att förbli hårfria i månader eller till och med år. Det kommer dock att bero på din hårtyp, behandlingsområde och antalet behandlingar som utförs. För att upprätthålla resultat kan du behöva underhållslaserbehandlingar då och då.

Vanliga frågor om LASERHÅRBORTTAGNING.

Vad Våra kunder säger

Fantastiska, chockerande resultat laser hårborttagning - hår på baksidan


Som en professionell man har jag alltid kämpat med pinsamheten med fult hår på baksidan. Jag har funderat på att ta bort hår med laser, men har alltid varit lite tveksam. Jag bestämde mig till slut för att komma över min oro (pinsamhet) och bara göra det! Väldigt positiv överraskad av resultaten och väldigt nöjd med mitt beslut. 'Rekommenderas starkt. 

Livsförändrande resultat!


Hittills har jag gjort två sessioner med ärrlaserbehandling och laserhårborttagning, och jag kan inte tro resultatet. Jag har större ärr, och redan efter min första session blev jag förvånad över hur mycket mjukare och mindre rött allt såg ut! Anger  är absolut sötast och är så bra på det hon gör. Jag kunde inte vara nöjdare med det arbete hon har gjort och jag skulle rekommendera alla att komma och se allt hon kan göra för dig. Älskar denna plats!

Brazilian


Har precis haft ett nytt pass idag.
Går vanligtvis tillbaka ungefär var 8:e vecka eller så.
Skön känsla att vara smidig. Personalen bra och väldigt trevligt som vanligt. Nästa session blir mitten av december, lagom till jul. Mest rakning jag har behövt göra är en snabb rakning på morgonen för lasern. ;)

Du kanske också gillar...