Plasma pen - Ögonlockslyft & Hudföryngring

För en exceptionell och exklusiv estetisk service är vi den främsta salongen att välja på här i hjärtat av Stockholm.

Plasma Pen Fibroblast

Plasma pen fibroblast behandling är en av de senaste och mest spännande behandlingarna inom ansiktsföryngring och icke-kirurgisk huduppstramning. 

Bekämpa tecknen på för tidigt åldrande med en innovativ behandling som ger mycket effektiva resultat även för de mest svårbehandlade områdena i ansiktet.

Boka din Tid, 

missa inte erbjudandet


Plasmapro rynkprotol , 5900:-

Här behandlar vi all rynkorPlasmapro ögonlockslyft

Erbjudande Endast 2340:-


Plasmapro kombo co2 laserhela ansikte

Pris: 7900:-


Plasmapro rökrynkor

Pris: 3500:-


Plasmapro hela ögonområdet

Erbjudande: Endast 4720:-


Plasmapro underögon

Pris: 3900:-


Cold plasma ögonföryngring

Pris: 3500:-

Vi använder ofta denna banbrytande huduppstramningsbehandlingen. . Med framsteg inom modern estetik kan vi nu uppnå samma nivå av anti-aging-resultat som en gång endast var möjliga genom intensiva kirurgiska ingrepp. Efterfrågan på kostnadseffektiv, icke-kirurgisk anti-aging behandling som erbjuder effektiva, långsiktiga resultat är aldrig tidigare skådad, och Plasma pen-teknologin ser ut att möta denna efterfrågan när det gäller mycket avancerad huduppstramning.


När vi åldras är vår hud en av de första platserna att känna effekterna av för tidigt åldrande, accelererat ytterligare av konstant muskelaktivitet, solskador och andra miljöfaktorer, för att inte tala om den roll som genetik spelar i åldringsprocessen. Kollagen och elastin är proteiner som finns i bindväven i huden, proteiner som gradvis utarmas i antal med tiden och leder till volymförlust, vilket i sin tur utlöser uppkomsten av slappning och rynkor. 

Du kanske också gillar...

Här är några av de potentiella fördelarna med att använda en plasma pen:


 1. Hudåtstramning:

  • Plasma pen kan bidra till att strama upp och lyfta huden genom att stimulera kollagenproduktionen. Detta kan vara särskilt användbart för att minska utseendet av slapp hud på områden som ögonlock, hals och käklinje.
 2. Reduktion av rynkor och fina linjer:

  • Behandling med plasma pen kan hjälpa till att minska synliga rynkor och fina linjer genom att stimulera hudens regenerativa processer och förbättra hudens struktur.
 3. Reducerar överskottshud:

  • Plasma pen kan vara effektiv för att minska överskottshud, särskilt runt ögonen och på övre ögonlocken. Detta kan ge ett mer öppet och ungdomligt utseende.
 4. Ärrbehandling:

  • Plasma pen kan användas för att behandla vissa typer av ärr, inklusive ärr från akne eller andra hudskador. Behandlingen hjälper till att förbättra hudens struktur och jämnhet.
 5. Reducerar pigmentering och solskador:

  • Plasma pen kan bidra till att minska hyperpigmentering och solskador genom att främja hudens naturliga regenerationsprocesser. Detta kan ge en jämnare hudton.
 6. Minskar mörka ringar och påsar under ögonen:

  • Behandling med plasma pen kan förbättra utseendet av mörka ringar och påsar under ögonen genom att minska överskottshud och förbättra hudens elasticitet.
 7. Minimalt invasivt:

  • Jämfört med kirurgiska ingrepp erbjuder plasma pen en minimalt invasiv behandlingsmetod. Det finns ingen kirurgisk snitt eller suturering, vilket kan leda till mindre obehag, kortare återhämtningstid och lägre risk för komplikationer.
 8. Snabb återhämtning:

  • Återhämtningstiden efter behandling med plasma pen är vanligtvis relativt snabb. Många människor kan återgå till sina dagliga aktiviteter inom några dagar efter behandlingen.

Det är viktigt att notera att resultaten kan variera från person till person, och det är avgörande att konsultera en professionell och erfaren hudvårdsspecialist eller kosmetisk läkare för att avgöra om plasma pen-behandling är lämplig för dina specifika behov och förväntningar. Dessutom bör personer med vissa hudtillstånd eller hälsoproblem rådfråga en läkare innan de genomgår någon kosmetisk behandling.

Plasma Pen Fibroblast