Permanent Eyeliner

eyeliner


Permanent eyeliner är en mycket populär behandling som eftersöks av människor av många olika skäl.

En expert applicerad Eyeliner Tattoo är den perfekta lösningen för tjockare, mörkare fransar och mer definierade ögon, vilket ger dig ett professionellt makeup-resultat som stannar kvar och som inte behöver tas bort varje kväll eller noggrant "matchas ihop" varje morgon.

Boka din Tid


Fransförstärkning  övre fransraden 2500:-


Fransförstärkning nedre fransraden

2500:-Shaded Eyeliner 2990:-


5000+

nöjda kunder med p. eyeliner

2+

eyeliner bokningar varje dag

100+

utbildad av oss

Har du alltid velat ha den där fräscha, ljusa och öppna looken, speciellt när du var trött och inte hade mycket sömn?

Vill du att dina ögon ska förbättras permanent?


Stig in i en värld av tidlös skönhet och självsäkerhet med eyeliner tatuering, där dina ögon får en subtil men kraftfull förbättring som varar dag efter dag. Denna kosmetiska innovation erbjuder en bekväm och långvarig lösning för dem som söker definition och elegans utan dagliga applikationer.


Varför Välja Eyeliner Tatuering:


Eyeliner tatuering ger en permanent och exakt definition till dina ögon, vilket sparar tid och ansträngning i din dagliga skönhetsrutin.


Du behöver inte oroa dig för att eyeliner ska smeta eller försvinna, oavsett väder eller aktivitet, eftersom resultatet är vattentätt och beständigt.


Från subtila linjer till en djärvare look, eyeliner tatuering kan anpassas för att matcha din personliga stil och ansiktsstruktur.


Hur Fungerar Det:


En speciellt designad nål applicerar färgpigment i det övre lagret av huden, vilket skapar en subtil och naturlig eyeliner-effekt.


Innan proceduren arbetar vi tillsammans med dig för att skapa och anpassa formen och stilen på eyeliner för att passa dina önskemål.


För att säkerställa din komfort används vanligtvis lokalbedövning under proceduren.


Vårt Löfte Till Dig:

 Våra erfarna tatueringskonstnärer kombinerar teknisk skicklighet med konstnärlig precision för att leverera eyeliner som är perfekt skräddarsydda för dig.


Vi värnar om din hälsa och genomför eyeliner tatueringar i en säker och steril miljö för att säkerställa bästa möjliga resultat.


Vi prioriterar din feedback och erbjuder nödvändiga justeringar för att säkerställa att du är helt nöjd med ditt eyeliner-utseende.

Utforska En Ny Dimension av Skönhet:


Låt eyeliner tatuering vara ditt val för en underhållsfri skönhet som varar. Boka din session idag och upptäck den bekvämlighet och elegans som följer med varaktig definition.

Kontakta oss för att boka din eyeliner tatuering och ge dina ögon en varaktig aura av skönhet.

Kontakta oss nu och låt oss skapa tidlös skönhet tillsammans!Shaded Eyeliner


Hur subtil eller dramatisk du vill, Whipshaded Eyeliner är det ultimata valet för klarvakna, rökiga ögon som förblir perfekt jämna hela dagen, varje dag. Whipshading är en mycket avancerad teknik och endast tillgänglig på en handfull kliniker över hela världen.


Fransmarkering


Vår mest subtila eyeliner, hjälper till att skapa fylligare och tjockare fransar och förbättra dina ögon. Vår Lash Enhancement-behandling är en tunn eyeliner prickad i fransraden för att skapa vackra, naturligt definierade ögon.VILKEN HALVPERMANENT EYELINER ÄR BRA FÖR MIG?


Övre ögonlocks fransförstärkning

Om du inte använder mycket smink varje dag, välj en delikat linje mellan dina ögonfransar som kommer att tjockna fransraden. Denna typ av eyeliner är subtil och ser väldigt naturlig ut. Ingen kommer att märka permanent makeup, men alla kommer att märka att du har vackra ögon och tjocka ögonfransar!

Medium, tjock eller skuggad eyeliner

Semi-permanent eyeliner kan också vara starkare. Om du gillar tydligare och starkare makeup kan du välja en mer dekorativ eyeliner. Det kommer permanent att förbättra dina ögon och du kommer alltid att vara redo att gå ut!

Nedersta eyeliner

Eyelinern för det nedre ögonlocket fullbordar hela sminket och om det görs på rätt sätt blir ögonen optiskt större. Vi undviker att tatuera hårda eller tjocka linjer på det nedre ögonlocket och håller det alltid lätt och mjukt. Den nedre eyelinern kommer att ge dina ögon den där mjuka och smutsiga skuggan av definition.

Du kanske också gillar...

JOIN THE COMMUNITY

CONTACT US

If you have any questions or concerns, we're always ready to help!