Fractional Co2 Laser

Vi på Angel Naturel Sweden tar stolthet i att erbjuda det allra bästa när det gäller Fractional CO2 Laser-behandlingar. Upptäck den ultimata skönhetsupplevelsen där varje stråle av ljus är en ny möjlighet till förnyelse.

Vår avancerade teknologi kombinerad med vår skickliga personal skapar en unik atmosfär av förtroende och expertis. Fractional CO2 Laser är inte bara en behandling; det är en resa mot ett strålande och ungdomligt utseende.

Varje session är skräddarsydd för att möta dina individuella behov och mål. Upplev en överlägsen hudförbättring med minimal återhämtningstid, och känn skillnaden redan från första ögonblicket.

Välj Angel Naturel Sweden för din Fractional CO2 Laser-behandling och låt oss guida dig till ditt bästa jag. Det är inte bara en behandling; det är en investering i din skönhet och självförtroende.
Fractional CO2 laser är en avancerad och effektiv laserbehandlingsmetod som används för hudförbättring och behandling av olika hudtillstånd. Fraxel står för "fractional laser", vilket innebär att laserstrålen delas upp i små fraktioner eller mikroskopiska strålar. CO2 står för koldioxid, som är det medium genom vilket lasern arbetar.


Här är några viktiga aspekter av Fractional CO2 laserbehandling:

1. Hudförnyelse:

  • Fractional CO2 laser är utformad för att främja hudförnyelse genom att skapa kontrollerade mikroskopiska skador i huden. Denna process stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess och ökar produktionen av kollagen och elastin.

2. Hudtillstånd som behandlas:

  • Behandlingen används för att förbättra hudens textur och ton, minska rynkor och fina linjer, samt behandla hudproblem som ärr, solskador, pigmentering och ojämn hudton.

3. Fraktionell Teknik:

  • Fractional CO2 laser använder en fraktionell teknik där endast en del av huden behandlas vid varje session. Detta möjliggör snabbare läkning och minskar risken för biverkningar jämfört med äldre lasermetoder.

4. Anpassningsbarhet:

  • Behandlingen är anpassningsbar och kan justeras för att passa olika hudtyper och behandlingsbehov. Det gör att den kan skräddarsys för varje individuell patient.

5. Återhämtningstid:

  • Trots att Fractional CO2 laser är mindre invasiv än traditionell CO2-laser, kräver den fortfarande en återhämtningsperiod. Denna period varierar beroende på behandlingsdjup och individuella faktorer.

6. Effektiv vid Ärr och Hudåldrande:

  • Fractional CO2 laser är särskilt effektiv vid behandling av ärr, inklusive akneärr, samt vid hudåldrande för att minska synligheten av fina linjer och rynkor.

7. Förebyggande Åtgärder:

  • Utöver att behandla befintliga hudtillstånd används Fractional CO2 laser även förebyggande för att upprätthålla och förbättra hudens kvalitet och ungdomliga utseende.

Innan du överväger Fractionall CO2 laserbehandling är det viktigt att genomgå en konsultation.Vad kommer att hända under behandlingen?Du kommer att ha en grundlig hudbedömning och konsultation innan behandlingen och vi kommer att utföra ett lapptest för att bedöma din huds respons på lasern.
Vi kommer att bedöva området med lokalbedövning för att säkerställa minimalt obehag och ta fotografier för dina register och så att du kan se den imponerande förvandlingen av din hud. Endast en behandling krävs för att se en dramatisk förbättring men en uppföljande behandling kan göras efter 1. vi erbjuder fantastiska rabatter på behandlingspaket.


Vad kan man förvänta sig efter behandlingen?

Omedelbart efter behandlingen kommer din hud att vara röd, liknande en mindre solbränna. Detta kan pågå i några dagar och beroende på typen av behandling kan du även uppleva en viss svullnad eller flagning av huden. Om du har behandling för pigmentering på huden kan detta mörkna strax efter behandlingen och pågå i några dagar tills det flagnar bort och avslöjar en fräschare, slätare känsla av hud. Det är viktigt att använda SPF 30 efter en laserbehandling av huden, och att undvika långvarig exponering för sol i minst 30 dagar efter. Vi kommer att tillhandahålla eftervårdsprodukter för att lugna och skydda huden.

CO2-laserbehandling av huden kan användas för att behandla dessa problem på hela kroppen, inklusive:

Ålder (sol) fläckar

Mörka ringar under ögat

Torr, matt hud

Fina linjer Fräknar

Handföryngring (åldersfläckar, lös hud och linjer)

Melasma Rodnad och rodnad

Ärr

Bristningar

Rynkor

kontakta oss